‘Concerto Mosa Joertsicus’ en ‘Goed Gejat Joertseplat:Sanseveria’ op 20 januari

Publicatiedatum: 11-01-2024

Op zaterdag 20 februari vindt in MFC de Buun het twaalfde Concerto Mosa Joertsicus plaats. Het concert wordt uitgevoerd door harmonie ‘de Vriendenkring’ o.l.v.dirigent Geert Jacobs in samenwerking met de Ald Prinse Còmpeni-j. Zij verzorgen verder ook de organisatie van de avond.

Dit jaar worden de echtparen Marian en Geert Kusters en Marisca en Sjaak Peeters in het zonnetje gezet. Zij ontvingen op zaterdag 18 november j.l.  op de carnavalszitting de Mosa Joertsicus. Deze wordt Ieder jaar door de A.P.C. uitgereikt. Na afloop van het concerto is er gelegenheid om de laureaten te feliciteren. Verder wordt er ook nog een tombola gehouden waarbij als prijzen o.a. diensten worden aangeboden door Ald Prinse en harmonie.

Na de felicitaties wordt als aanvullende activiteit voor de derde keer het liedjesfestijn ‘Goed Gejat Joertseplat: Sanseveria’ gehouden. Iedereen kan mee doen met een zelfgemaakte carnavalstekst op een bestaande melodie. De liedjes worden beoordeelt door een jury en het aanwezige publiek in de zaal. De winnaar ontvangt de fel begeerde wisseltrofee ‘de Gouden Sanseveria’.

Het Concerto begint om 19:00 uur en is vrij toegankelijk. Wel wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. De zaal is open om 18:15 uur.

Overige berichten

- Uitslag Zonnebloemloterij bekend
- Ontmoetingspunt Well: Wellse Winkeliers EN ONDERNEMERS van A-Z (deel 6)
- Bedankt namens Zonnebloem Afdeling Well/Wellerlooi!
- Informatiebijeenkomst Gebiedsontwikkeling Groene Rivier Well
- Steun Wellse verenigingen!
- De Zonnebloem: Ziekenzondag 2024
- Jaarlijkse feestmiddag KBO afd. Well
- Ontmoetingspunt Well
- Rabo Club Support
- TC Het Moleneind bestaat 45 jaar
- € 3000,- voor Kermis door Dorpsraad Well
- Nieuwe wijkagent in de gemeente Bergen
- 20 augustus tot en met 28 augustus wegafsluiting i.v.m. kermis Well
- Picknick Zonnebloem Well-Wellerlooi
- De collecte resultaat Goede Doelen Week Well bekend.