Opening culinair aspergeseizoen 2011 in Well

Publicatiedatum: 22-03-2011

ZON fruit & vegetables (veiling Venlo) organiseerde op dinsdag 22 maart de opening van het culinair aspergeseizoen 2011 in Restaurant Brienen aan de Maas. Op het zonovergoten Maasterras genoot o.a. een groot aantal Chef-koks van de eerste aspergeproeverij, bereidt door Meesterkoks Rene Brienen en zijn collega Robert Kranenborg. Door de overhandiging van een kistje premium witgoud asperge  aan collega sterrenkok Robert Kranenborg werd het aspergeseizoen 2011 officieel gestart. Heel culinair Nederland was hierbij aanwezig en natuurlijk ontbrak een grote hoeveelheid landelijk pers ook niet. Daardoor zal Well ongetwijfeld weer prominent en positief in heel Nederland op de kaart staan. Dat maakt het witte goud ook voor Well weer extra lekker. 

Overige berichten

- Column Pierre Linssen: ‘Resetten’ … met als epiloog een hommage aan de herfst.
- Uitslag Zonnebloemloterij bekend
- Ontmoetingspunt Well: Wellse Winkeliers EN ONDERNEMERS van A-Z (deel 6)
- Bedankt namens Zonnebloem Afdeling Well/Wellerlooi!
- Informatiebijeenkomst Gebiedsontwikkeling Groene Rivier Well
- Steun Wellse verenigingen!
- De Zonnebloem: Ziekenzondag 2024
- Jaarlijkse feestmiddag KBO afd. Well
- Ontmoetingspunt Well
- Rabo Club Support
- TC Het Moleneind bestaat 45 jaar
- € 3000,- voor Kermis door Dorpsraad Well
- Nieuwe wijkagent in de gemeente Bergen
- 20 augustus tot en met 28 augustus wegafsluiting i.v.m. kermis Well
- Picknick Zonnebloem Well-Wellerlooi