Picknick Zonnebloem Well-Wellerlooi

Publicatiedatum: 14-08-2024

Dinsdag 6 augustus: De jaarlijkse picknick van de Zonnebloem afdeling Well-Wellerlooi op het Evenemententerrein te Well.

Op een stralende en warme dinsdag 6 augustus bezochten ruim 50 gasten en hun vrijwilligers de jaarlijkse picknick in een mooi versierde tent.

Op maandagavond werd er door alle vrijwilligers hard gewerkt om de tent schoon te maken en tafels en stoelen neer te zetten. Verder werd alles mooi versierd met vlaggen en mooie bloemstukjes met zonnebloemen.

Op dinsdag konden de gasten samen met hun vrijwilligers genieten van een lekkere lunch met daarbij ook voortreffelijke soep gemaakt door een van de vrijwilligsters. De aanwezige vrijwilligers zorgden voor drank, broodjes en als toetje lekker ijs, dat bij de aanwezigen erg welkom was bij de tropische temperaturen. Ondanks deze warmte gingen onder het genot van de muziek van het zangduo Ari-Ja vele voetjes op de vloer.

Met dank aan de inzet van vrijwilligers en sponsoren voor o.a. tomaten en zonnebloemen en met dit jaar Jumbo als hoofdsponsor, kon de bijdrage van de gasten dit jaar erg laag worden gehouden.

Aan het einde van de lunch was er nog de traditionele tombola, waarna de gasten zeer tevreden naar huis gingen. Zonnebloem Well-Wellerlooi kan terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.

Bij de Zonnebloem kan meer dan je denkt!

Overige berichten

- Ontmoetingspunt Well: Wellse Winkeliers EN ONDERNEMERS van A-Z (deel 6)
- Informatiebijeenkomst Gebiedsontwikkeling Groene Rivier Well
- Steun Wellse verenigingen!
- De Zonnebloem: Ziekenzondag 2024
- Jaarlijkse feestmiddag KBO afd. Well
- Ontmoetingspunt Well
- Rabo Club Support
- TC Het Moleneind bestaat 45 jaar
- € 3000,- voor Kermis door Dorpsraad Well
- Nieuwe wijkagent in de gemeente Bergen
- 20 augustus tot en met 28 augustus wegafsluiting i.v.m. kermis Well
- De collecte resultaat Goede Doelen Week Well bekend.
- Bloemrijke dijken, het nieuwe fleurige landschap in Well? In Nederland?
- Nieuwe opvang voor zwerfdieren
- Ontmoetingspunt Well